Nieuwe serviceprovider Klippa en intrekking certificaat Ricoh

De Nederlandse Peppolautoriteit zet voortdurend stappen om het Peppol-netwerk te versterken en de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Zo is recent een nieuwe serviceprovider toegelaten en het certificaat van een andere serviceprovider juist ingetrokken.

Klippa officiële serviceprovider

We zijn verheugd aan te kondigen dat Klippa officieel erkend is als serviceprovider binnen het Peppol-netwerk. Dit gebeurde na een grondige beoordeling door de Nederlandse Peppolautoriteit (NPa). Klippa voldoet aan alle Peppol Authority Specific Requirements (PASR); essentieel om Nederlandse eindgebruikers te kunnen bedienen als serviceprovider.

Intrekking certificaat serviceprovider Ricoh

Het Peppol-certificaat van serviceprovider Ricoh zal conform de bepalingen in het non-compliance proces worden ingetrokken. De intrekdatum is vastgesteld op 10 juni 2024. Eindgebruikers zullen voor deze datum worden gemigreerd naar een andere  serviceprovider om een soepele overgang te garanderen.

Meer weten?