Peppol-specificatie is nu beschikbaar voor de logistieke sector

Peppol is nu beschikbaar in het gehele logistieke proces. Bedrijven kunnen met behulp van het 4-corner model, nu moeiteloos data uitwisselen met andere bedrijven die gezamenlijk de logistieke keten vormen.

Hergebruiken van gegevens

Deze vooruitgang stelt bedrijven in staat om ordergegevens maar één keer in te voeren bij de start. Daarna worden de gegevens hergebruikt bij alle logistieke processen die daarop volgen, zoals het opstellen van gewichtsverklaringen, boekingen, vrachtbrieven en statusrapportages.

Samenwerkingsverband

De nieuwe Peppol-specificatie is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het vooraanstaande Noorse olie- en gasbedrijf Equinor en BEAst, de IT-afdeling van de Zweedse bouwsector. Raadpleeg OpenPeppol voor meer informatie over Peppol Logistics.

Meer weten over de voordelen van Peppol en hoe u kunt aansluiten op Peppol?