Volg de Nederlandse Peppolautoriteit nu ook op LinkedIn

De NPa heeft op 9 februari een nieuwe LinkedIn-pagina in gebruik genomen. Hiermee maakt de NPa een duidelijker onderscheid tussen haar twee belangrijkste taken. Ten eerste biedt de NPa regie en beheer op het Peppol-afsprakenstelsel in Nederland. Daarnaast stimuleert de NPa het gebruik van Peppol bij Nederlandse bedrijven en overheden.

LinkedIn-account NPa: nieuws rondom regie en beheer

Op de nieuwe LinkedIn-pagina van de NPa vindt u berichten die betrekking hebben op de regie en het beheer ten aanzien van het Peppol-netwerk. Denk hierbij aan berichten over nieuwe Peppol-standaarden en nieuw aangesloten serviceproviders.

LinkedIn-account Peppol.nl: alles over aansluiten op Peppol

Op de (reeds bestaande) LinkedIn-pagina van Peppol.nl belichten we de voordelen van het zakendoen via het Peppol.  Hier delen we interessante casestudies en interviews met Peppol-gebruikers en softwareleveranciers. Ook delen we er nieuws over wereldwijde ontwikkelingen rondom Peppol.