OpenText en Ademico: nieuwe Peppol-serviceproviders

De NPa serviceprovider-community heeft onlangs twee gecertificeerde serviceproviders verwelkomd: OpenText en Ademico. Deze twee bedrijven voldoen aan alle vereisten en normen om Nederlandse eindgebruikers te ondersteunen op het Peppol-netwerk.

De certificering van OpenText en Ademico is zorgvuldig beoordeeld door de Nederlandse Peppolautoriteit (NPa), die heeft vastgesteld dat beide bedrijven voldoen aan de Peppol Authority Specific Requirements (PASR). Hierdoor worden ze erkend als gekwalificeerde serviceproviders voor Nederlandse eindgebruikers.

OpenText is actief in Enterprise Information Management (EIM) en Ademico is een aanbieder van digitale diensten en gegevensuitwisseling. Beide bedrijven zijn buitenlandse serviceproviders die hun expertise nu ook kunnen inzetten voor dienstverlening aan Nederlandse bedrijven en overheden.