Tariefverhoging OpenPeppol-lidmaatschap

Vanwege de voortdurende stijging van prijzen en de impact daarvan op de operationele kosten, is het bestuur helaas genoodzaakt om de tarieven van het OpenPeppol-lidmaatschap te verhogen.

De verhoging is lager dan de inflatie sinds de laatste tariefverhoging in 2022, en heeft een iets grotere impact op grotere organisaties dan op kleinere organisaties.

De nieuwe lidmaatschapstarieven zijn op Peppol.org te vinden en gelden vanaf 1 januari 2024 voor alle huidige leden die vóór 1 juli 2023 zijn toegetreden. Voor de nieuwe leden zijn de tarieven van 2023 van toepassing.

Structuur lidmaatschappen OpenPeppol

De structuur van de lidmaatschappen zit als volgt in elkaar: bij eerste registratie moet men in alle categorieën de inschrijvingskosten volledig betalen. De jaarlijkse bijdrage wordt na inschrijving berekend en naar rato in rekening gebracht. Daarna betalen alle leden de jaarlijkse bijdrage vooruit voor elk kalenderjaar. Lidmaatschapsbijdragen ondersteunen de doelen en activiteiten van de organisatie en worden bepaald door het OpenPeppol Managing Committee.

Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met info@openpeppol.eu.