OpenPeppol publiceert voorjaarsrelease 2021

OpenPeppol heeft de voorjaarsrelease '2021 Peppol BIS Billing 3.10' gepubliceerd. Deze release bevat een aantal wijzigingen in de vereiste validaties voor alle openbare Peppol BIS 3.0-documenten. De specificaties in deze release zijn verplicht vanaf maandag 17 mei 2021.

Het release-pakket en de validatie-artefacten zijn te vinden op de website van OpenPeppol (Engels). Voor meer informatie over de BIS 3.0-wijzigingen kunt u ook de volgende release notes bekijken:
 


De testtool van de Nederlandse Peppolautoriteit is up-to-date en kan gebruikt worden om te bepalen of uw factuur voldoet aan de meest recente eisen. Op https://test.peppolautoriteit.nl/ vindt u alle mogelijkheden die de NPa Peppol Test Tool biedt om uw facturen en overige documenten te testen.

Bent u nog niet aangesloten op Peppol? Of heeft u hierbij ondersteuning nodig? Kijk voor meer informatie op de pagina  Aansluiten op Peppol of neem contact met ons op via operations@peppolautoriteit.nl.